Garagedeuren

Garagedeuren

Wanneer u uw garagedeur veelvuldig gebruikt als loopdeur, heeft u vast al ondervonden dat het vervelend is steeds te moeten wachten totdat de garagedeur ver genoeg geopend is om door te kunnen lopen. Wij hebben hier een aantal oplossingen voor in het assortiment opgenomen, waaronder een garagedeur naast een loopdeur, garagedeuren mét loopdeur of openslaande garagedeuren. Welke toepassing past het best bij uw woonsituatie en wensen?

Wanneer u uw garagedeur ook gebruikt als ingang van uw woning of wanneer u de garagedeur steeds moet openen om uw (motor)fiets te pakken, om de container naar binnen en buiten te rijden, et cetera, kan een openslaande deur een goede optie zijn. U kunt dan heel gemakkelijk in en uit uw garage lopen, door slechts een gedeelte van de garage te openen. Heeft u meer ruimte nodig, dan zet u gewoon beide deuren open.

Bij Drent Deuren Service begrijpen we dat de keuze voor een bedrijfsdeur of garagedeur, lang niet altijd een gemakkelijke keuze is. Wij denken daarom graag met u mee. Van ons kunt u persoonlijke aandacht verwachten, plus een advies op maat.