Onderhoud

Onderhoud aan Overheaddeuren, Bedrijfsdeuren, Rolluiken en Roldeuren
Dikwijls ontstaan storingen doordat er weinig of geen onderhoud is uitgevoerd. Bij regelmatig onderhoud verminderd u storingen, verlaagd u reparatiekosten en worden bedrijfsprocessen niet verstoord.

Op basis van individuele onderhoudscontracten kunnen tevens diverse stand-by clausules worden overeengekomen waarbij uw voor de toekomst vele voordelen heeft en zekerheid van snelle en voordeliger assistentie ingeval van storing of schade. Minimaliseer het risico. Regelmatig onderhoud en inspectie bespaart geld en ergernis. Bij Drent Deuren Service kan onderhoud op afroep of op contractbasis plaatsvinden. Een onderhoudscontract is voordeliger en biedt meer voordelen zoals lagere tarieven en voorrang bij storing op niet-contractanten.

Wettelijke verplichtingen voor Bedrijfsdeuren, Overheaddeuren, Rolluiken en Roldeuren
Voor het gebruik van Bedrijfsdeuren, Rolluiken en Roldeuren bestaan wettelijke normen en is ARBO regelgeving van toepassing.

Bij calamiteiten waarbij letsel ontstaat is aansprakelijkheid. Wanneer uw bedrijfsdeur, rolluik of roldeur niet voldoet aan de wettelijke normen of regelgeving, kunt u aansprakelijk worden gesteld. Er is al verzuim bij geen of achterstallig onderhoud. Ook de verzekeraar heeft in dat geval de mogelijkheid de schade niet te vergoeden. Met een keuringsrapport en certificaat van Drent Deuren Service kunt u aantonen dat uw bedrijfsdeur, rolluik of roldeur voldoet aan de wettelijke normen en regelgeving. Rolluiken en roldeuren die door Drent Deuren Service zijn onderhouden of gekeurd, zijn herkenbaar aan een sticker met de actuele info over keuringsplicht.

Storing aan Rolluiken en Roldeuren
Voor storing en reparatie aan alle typen Bedrijfsdeuren, Overheaddeuren Rolluiken en Roldeuren. Drent Deuren Service zorgt ervoor dat er snel een afspraak met u wordt gemaakt en uw bedrijfsdeur, rolluik of roldeur snel gerepareerd wordt.

Revitaliseren
U kunt uw bedrijfsdeuren, roldeuren en rolluiken laten revitaliseren; alle belangrijke, vitale delen worden grondig nagezien, in goede conditie gebracht of zonodig vervangen. Ook optische vervuilde en bekladde deuren en rolluiken kunnen worden opgeknapt. Bedrijfszekerheid en betere uitstraling is het resultaat!

Schadeherstel aan bedrijfsdeuren, Roldeuren en Roldeuren
Voor elke vorm van schade aan bedrijfsdeuren, rolluiken en roldeuren in de regio kunt u onze schade-expert inschakelen. Een schaderapport voor de verzekeraar? Onze expert bezoekt uw pand, onderzoekt de schade stelt een schaderapport op compleet met foto’s en analyse. Uw verzekeraar kan daarmee snel oordelen en beslissen. De schade snel en deskundig herstelt zodat uw bedrijfsdeur, roldeur of roldeur weer snel bruikbaar is.

Een nieuwe motor nodig voor uw bedrijfsdeur of rolluik?
Veel storingen aan bedrijfsdeuren, roldeuren en rolluiken resulteren in een defect aan de aandrijving en aandrijfmotor. Behalve door ouderdom en daardoor slijtage van de aandrijving veroorzaakt een slechtlopende deur of rolluik dat de motor extra kracht moet leveren. Daardoor zal de motor sneller defect gaan en wordt het risico voor kosten voor vervanging steeds groter. Tijdig signaleren dat de motor een ander gedrag vertoond of een ander geluid maakt, kan u behoeden voor onnodige kosten. Neem in dat geval direct contact op.

Schakelaars en schakeltechniek voor Deuren en Rolluiken
De aanwezige schakeltechniek is een veel voorkomende oorzaak van storingen. Vervuiling, ontregeling, piekspanningen, slijtage, temperatuur- en milieu-invloeden zijn veel voorkomende oorzaken voor het niet-langer goed functioneren. Regelmatig onderhoud kan dat voorkomen. Onderhoud is voordeliger dan u denkt! Onze servicewagens zijn voorzien van onderdelen voor vele typen en merken deuren en rolluiken.

Informatie