Snelroldeuren

PVC Snelroldeuren
Voor intensief gebruikte ruimten zijn een snelle doorgang zonder oponthoud van groot belang. Hoge efficiency in de productieruimte en intern transport is zeer belangrijk. Daarom is een betrouwbare deur essentieel. Onze deuren zijn ontworpen naar al deze wensen!

Wij bieden u het antwoord op:

  • energiebesparing;
  • ziektekostenbesparing;
  • klimaatbeheersing;
  • tocht;
  • reduceren operationele kosten.

Deurblad
Het deurblad is standaard voorzien van een kijkvenster op ooghoogte. Het slijtvaste polyester is verkrijgbaar in diverse standaard kleuren. Het blad is opgebouwd uit horizontale elementen onderbroken door geanodiseerde aluminium profielen.

Anti Crash Systeem
Optioneel kan de deur worden voorzien van een anti crash systeem. Bij aanrijdingen wordt het deurblad uit de geleiders gedrukt. Hierbij wordt het hele deurblad voorzien van een gepatenteerde veersysteem. Dit veersysteem is door de eindgebruiker instelbaar naar windkrachtbelasting.

Snelheid
De deuren openen en sluiten met een snelheid van ca. 1,5 meter per seconde. Door de frequentiebesturing zal de deur gecontroleerd openen en sluiten. Een instelbaar tijdrelais zorgt voor automatische sluiting. De onderlijst wordt voorzien van een zachte rubberen balk.

De aandrijving geschiedt door een frequentie geregelde motor. De bekabeling naar de besturingskast wordt netjes weggewerkt in de zijgeleider. Dit zorgt voor een goede bescherming van de kabels.

Informatie